ФОТОАЛЬБОМ       Пользователи       ПОИСК       Профиль       Почта       Вход

ПЕРЕХОД НА САЙТ


• Главная

• Мишени

• Психология стрельбы

• Правила соревнований

• Методика тренировок

• Книги по стрельбе

• Теория стрельбы

• Литература по оружию

• Каталог оружия

• Практическая стрельба

• Книги - охота-стенд

• Боевая стрельба

• Бенчрест

• Законодательство

• Нормативы, разряды

• Олимпиады

• История стрельбы

• Как открыть тир

• Физическая подготовка

• Карта сайта

• О сайте
      Зміна системи призначення
Начать новую тему   Ответить на тему    Главная страница форума -> Федерация стрельбы. Сборная. Выступление на соревнованиях...
 
АВТОР СООБЩЕНИЕ
Віктор Нагній

Новичок форума
Зарегистрирован: 16.09.2014
Сообщений: 1
Откуда: Черкаси

СообщениеДобавлено: Чт Сен 18, 2014 5:06 pm         Зміна системи призначення Ответить с цитатой

Від осередку ФСУ в Черкаській області

Шановні колеги та всі, хто читає цю тему!

Декілька днів назад я висловив думку колективу осередку ФСУ в Черкаській області щодо принципу призначення на керівні посади ЗКУ. Після більш, ніж 300 переглядів теми мене звинуватили в непрофесіоналізмі запропонованої ідеї, в неповазі до пам’яті головного тренера ЗКУ Кукси А. П. та в зневажанні загальнолюдських цінностей своїми пропозиціями, викладеними саме зараз.

Тому я вважаю за необхідне закрити цю тему на форумі. Відкидаючи звинувачення зазначаю, я завжди вважав Куксу А.П. фахівцем, який знаходився на своєму місці. Єдиною метою створення цієї теми було бажання не допустити нав’язування стрілецькій спільноті особи, яка не відповідає вимогам посади.

Моя позиція залишається принциповою:

На всіх керівних посадах повинні працювати фахівці своєї справи, які мають бажання розвивати обраний напрямок. Вони повинні обиратися колективом, тому що саме колективу потім працювати з цим керівником. Чому ми обираємо Президента і депутатів рад різного рівня, з якими майже ніколи в житті не маємо ніяких справ, а безпосереднього керівника нам призначає міністерство?

Колеги! Шануйте себе і свою працю, думайте своєю головою і не дозволяйте недостойному керувати вами. Давайте змінимо систему призначення, як робиться у всій країні.

Р. S. Лист до Президента ФСУ буде надрукований. Всі, хто поділяє мої думки з приводу зміни системи призначення, можуть його підписати на ЧУ 14-20 жовтня, бокс № 25.

Цитата:
Президенту Федерації стрільби України
Волкову О.І.


Шановний Олеже Ігоревичу!

До Вас звертається колектив тренерів та спортсменів Федерації стрільби України (ФСУ).
Згідно п. 2.1. та абзацу 2 п. 2.3. розділу 2 Статуту ФСУ основною метою діяльності Федерації є захист законних інтересів своїх членів та сприяння розвитку кульової та стендової стрільби в Україні, для чого Федерація в установленому Законом порядку вносить пропозиції до органів виконавчої влади, у тому числі Мінмолодьспорту, з питань розвитку кульової і стендової стрільби.
Враховуючи все вищевказане, колектив тренерів та спортсменів Федерації стрільби України просить Вас внести пропозицію в Мінмолодьспорт України щодо призначення на посади головного тренера, державного тренера, старших тренерів груп збірної команди України з кульової стрільби виключно осіб, визначених колективом ФСУ.



З повагою, В.Нагній.


Також ми вважаємо за необхідне повернути рейтингову систему відбору до збірної команди України та для участі в міжнародних змаганнях як обов'язкову.

--------------
Знаючи, скільки всього може бути висловлено у відповідь, наперед хочу зазначити, що тут, на цьому форумі моїх відповідей не буде.
Всі питання – у телефонному режимі, Віктор Нагній: (050)386-97-26.


 
ФСУ.doc  [54 KB]
 Скачано 2764 раз(а)
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
10-10

Актив Форума
Зарегистрирован: 23.08.2007
Сообщений: 88
Откуда: Харьков

СообщениеДобавлено: Сб Сен 27, 2014 10:26 pm         Ответить с цитатой

Раз просмотров этой темы перевалило за 1600, и нет ни одного, кто выссказался бы против предложения Виктора Нагния и всего черкасского осередка, возьму на себя смелость выразить свое и, надеюсь, общее мнение. Пришло время предложить новую систему выбора ведущих тренеров и руководства ФСУ путем выборочной системы, как в цивилизованных странах, к которым мы все так стремимся.
Или мы чего-то боимся, или все мы еще не вдохнули воздух свободы и демократии?
Или мы ждем, когда завтра нам назначат новых-старых тренеров, которые оставят старую систему отбора в сборную страны не по рейтингу и готовности на данном этапе, а за прошлые заслуги и за лояльность к руководству?
А ведущие тренеры групп будут назначены сверху человеком, который и не знает, что такое стрельба пулевая?
Почему все так всех боятся?
ПыСы. Всех, кто сейчас нервно заерзал на кресле, прошу обратить внимание, что сам Виктор Анатольевич себя ни как не представил в списке тренеров сборной, хотя, никто не сможет возразить, что по итогам результатов и медалям его спортсменов, сам он заслуженно имеет полное право быть одним из тренеров в национальной сборной на женской или мужской винтовке. Надо иметь честь и совесть это признать...!
Привет из Харькова!
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Аня

Новичок форума
Зарегистрирован: 09.06.2007
Сообщений: 19
Откуда: Малахово

СообщениеДобавлено: Вс Сен 28, 2014 1:09 pm         Ответить с цитатой

Не хотим выбирать, со всем согласны?

Выходит, что не можем доверить судьбу своих учеников тем, кому доверяем (тренерам сборной), зато слепо доверяем тем, кого выбирают за нас, кого назначают, нас не спрашивая?! Как-то так.
Поддерживаю В. А. Н.
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Главная страница форума -> Федерация стрельбы. Сборная. Выступление на соревнованиях... Администратор форума Батраков Сергей
Страница 1 из 1